Profil

Vi hjælper med at tage konkrete tilbud hjem på kundens vegne, vi hjælper også med at finde den rigtige bil hvis det er nødvendigt.

Flex-leasing er blevet lidt af en jungle at finde rundt i, da der er mange udbydere på det danske marked anno 2016/2017

Det er derfor ikke blevet lettere for kunden at gennemskue hvad der måtte være det bedste tilbud, da der er mange ting at tage hensyn til, værdiforringelse, nedskrivning, tab af depositum i Leasing perioden, split leasing kontra almindelig flex, privat eller erhverv ?.

Falke Biler- Dansk Autoconsult har udviklet sig fra at være et rådgivningsfirma inden for Flex-leasing kontra kontant/finansieret køb af bil, til aktivt at tilbyde konkrete aftaler på hver enkelt bil, enten via finansiering eller Flex leasing både til private og erhverv.

Alle vores leasingbiler kører gennem anerkendte finansieringselskaber, som har mange års erfaring i at værdifastsætte biler med og uden afgift. Derved er du som kunde sikret at alt er gået rigtigt til, og kan sove trygt om man kan sige.

Vi har mulighed for at tilbyde dig, som leasingtager, at købe bilen retur efter endt leasing. Du skal hos Falke Biler - Dansk Autoconsult altså ikke anvise tredjepart til køb af din leasing bil.

Selve processen er, at vi sælger bilen til en anerkendt selskab med et godt fundament, for derefter at købe bilen retur efter endt leasing. Det giver dig som leasingtager muligheden for, at vi kan indbetale afgiften og derefter løfte bilen over på en almindelig finansieret købsaftale.

Vi er ikke altid de billigste, men langt fra de dyreste, der findes mange løsninger på Flex-leasing markedet fortsat, nogle mere kreative and andre, men det er vigtigt at sikre sig som leasingtager, at afgiften er fastsat korrekt og at restværdien passer efter endt leasing, ellers risikere man som leasing tager at stå med en regning efter endt leasing, ofte har det været meget billigt at køre i perioden, men så er der ofte en efterregning i form af restværdi.

Hvis noget lyder for godt til at passe, er det ofte det.

Vi har både kundebiler og egne biler til salg, ofte er det sådan at vores biler er dækket af en udvidet Garanti, som konkret betyder at ud over de 6 måneders Garanti som loven foreskriver, giver vi yderligere 6 måneders 50% garanti på drivlinien, d.v.s Motor-gear-bagtøj.

50% Garantien dækker det halve af omkostningerne til montering af nye eller brugte dele.

Bemærk at vores Garanti er Garanti og ikke almindelig Reklamationsret, nogle biler kan være solgt med almindelig reklamationsret, fek.s. hvis de har kørt rigtig mange km. 

Garantien omfatter ikke Engros biler.

Skal vi sælge din bil for dig, går vi bilen grundigt igennem, får lavet de ting vi finder nødvendige at lave inden salg, og så sælger vi bilen med vores garanti, hvilket betyder at du har din bil hurtigere solgt ofte til en bedre pris, og du slipper for at fremvise din bil selv, vi tager et gebyr i håndtering af bilen samt garantien. Ønsker du som sælger ikke at at dække evt. gebyr vedr. garanti, kan vi ofte tilbyde at sælge bilen for dig, mod et mindre gebyr, men at vi så skriver at bilen kan købes med garanti mod en merpris.

Gebyret fraregnes salgsprisen, du skal altså ikke betale noget før bilen er solgt.

Gebyret er individuelt fra bil til bil, da vi tager klargøringsomkostningerne inden salg.

Det vil altid være synligt for dig som kunde hvad det koster inden vi indgår aftale om salg gennem os.