Skal vi finde din næste bil?

Vi tilbyder hjælp til at finde den helt rigtige bil som passer til jeres ønsker og behov, det være sig hvad enten det er en bil med dansk registreringsafgift eller en bil fra udlandet, typisk Tyskland, Belgien, Holland eller Sverige.

Vi finder bilen, får den handlet hjem, får en bilrapport på bilen inden køb, får den toldsynet og leveret med garanti på enten Flex leasing via anerkendt finansiering selskab eller på fuld afgift kontant eller finansieret.

Vi har et bredt netværk af erfarne samarbejdspartnere som kommer dig som kunde til gode hvis du vælger at vi skal finde din næste bil.

Hos os er du sikret at alt er gået rigtigt til, bilen er tjekket for fejl, restgæld og ubehagelige overraskelser, samt det at alle vores samarbejdspartenere er professionelle omkring deres arbejde, hvad enten det er i Danmark eller udlandet.

Ofte er der tale om køb af bil i udlandet for efterfølgende at køre bilen på en Flex-leasing aftale, der findes mange løsninger indenfor Flex-leasing, det der er vigtigt, er at restværdien efter endt leasing stemmer nogenlunde overens med hvad man kan forvente i værditab, bilen kan fek.s aldrig være mere værd end den er ved købstidspunktet, fek.s en BMW 330Gt købt i Tyskland dags dato til 210.000kr, kan ikke have en restværdi om 12 mdr. på 235.000kr. så har du enten betalt for lidt i mdr. ydelse, eller også har din leasinggiver tjent godt på handlen.

Hos os er du sikker på at alt går rigtigt til, vi tegner vores Leasing aftaler via anerkendte leasingselskaber som har mange års erfaring i at værdifastsætte og afskrive bilernes værdi korrekt.

Stortset alle vores biler leveret på en Flex-leasing aftale enten privat eller erhverv, er leveret med tilbagekøbsgaranti, dvs. Du skal ikke som leasingtager anvise en køber til bilen, vi tager bilen retur efter endt leasing.

Da vi er grundige med at få det bedste tilbud ud fra dine ønsker, er du også sikker på at den leasing aftale du får, er en sund aftale med grobund for senere at kunne løfte bilen over på en almindelig finansieret aftale.

Kontakt os for at drøfte hvad der er bedst for jer i jeres bilkøb, vi hjælper gerne med at finde den løsning der passer bedst til jeres budget vedr. Ny bil, hvad enten det køb på finansiering eller leasing.

Med Venlig Hilsen.
Adm. Dir.

Kenneth Falke Madsen